Tuinmeubelen kopen bij Elmo Dreams en Deco

Elmo-dd.nl, de tuinmeubelen specialist van Nederland

WIl je tuinmeubelen kopen, denk daarbij aan betonnen tuintafels of mooie stoere tuinbanken. Hiervoor ben je bij Elmo-dd.nl aan het juiste adres. Kijk eens in onze webshop, daar zie je ons gehele assortiment tuinmeubelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment betonnen tuinsets, maar ook ijzeren onderstellen, zinken tuintafels met een zinken blad in verschillende kleuren.

Tuinsets
In onze categorie tuinsets vind je een groot assortiment sets die zowel kunnen bestaan uit een betonnen tuintafel met tuinstoelen. Deze zijn leverbaar in de standaard kleur wit of in de kleuren antiekgrijs, terracotta, blauwsteen, antiekroze of zandsteen.

Tuinbanken
Een tuinbank om lekker mee te ontspannen in je tuin of op het terras vind je bij Elmo-dd.nl. Denk aan een loungebank of een fraaie parkbank, alles is te vinden in onze winkel. Mocht je vragen hebben of gratis advies willen over de juiste tuinbank voor bij jou in de tuin, neem dan gerust contact met ons op!

Wil je onze tuinmeubelen in het echt zien dan heten wij je van harte welkom in een van onze showrooms waar een selectie van onze tuinmeubelen kopen beschikbaar is. Bij Elmo-dd.nl kun je altijd rekenen op scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende service. Kortom de beste deal voor je nieuwe tuinmeubels vind je op Elmo-dd.nl.

Tuintafel met zinken blad   Boomstambank

ijzeren tuintafel   Betonnen tuinbank

De betonnen tuinmeubelen zijn na bestelling leverbaar binnen 6-12 weken. Ijzeren tafels zijn op voorraad of leverbaar binnen 2 a 3 weken.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment …

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
Geen verzendkosten bij orders vanaf €600*
 Uniek assortiment!

* uitgezonderd lengtetransport vanaf 1.00m.

* uitgezonderd Barren.

* uitgezonderd de Wadden eilanden en buiten Nederland.

Veilig betalen

Heeft u vragen?