Elmo Dreams & Deco

Welkom bij

Tuin & Tuindecoratie

Antiek & Decoratie

Verzenden en retourneren

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via Elmo-dd.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 8 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen. Speciaal voor U bestelde materialen kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor op maat gemaakte producten.

Wilt u het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden en zorgvuldig om te gaan met het product. Mocht u besluiten de verlichting retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug ontvangen. Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd raken, dan kunnen hier voor u kosten aan verbonden zijn.

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 8 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:
– stuur een email naar info@elmo-dd.nl met daarin de volgende gegevens: uw naam -en adresgegevens, het factuurnr. van de bestelling en uw bank -of girorekeningnr. waarop wij het aankoopbedrag (minus eventueel gemaakte kosten) terug kunnen storten.
– verstuur het product met alle geleverde toebehoren (zover als mogelijk) is in de originele (deugdelijke) verpakking naar het volgende adres:

Elmo  Dreams en Deco
o.v.v. retourzending
Vonderweg 13
5741 TE  Beek en Donk

– na ontvangst en controle van uw retourzending sturen wij u per email een ontvangstbevestiging.
– u ontvangt binnen 30 dagen na aanmelding van uw retourzending het bedrag van het product ( minus eventueel gemaakte kosten) op uw rekeningnummer.

Mocht u verder nog vragen hebben over een retourzending, neemt u dan gerust contact met ons op per email of telefonisch op 0492-465093.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00.

Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.

Selecteer taal

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
Geen verzendkosten bij orders vanaf €600*
 Uniek assortiment!

* uitgezonderd lengtetransport vanaf 1.00m.

* uitgezonderd Barren.

* uitgezonderd de Wadden eilanden en buiten Nederland.

Veilig betalen

 

Hulp nodig? Neem contact met ons op