Zonnewijzer kopen Elmo-dd.nl

De zonnewijzer is niet alleen een sfeervolle tuinaccessoire maar is ook een prachtig product voor de liefhebber. Op een zonnige dag verplaatst er zich namelijk een schaduw over de wijzerplaat van de zonnewijzer. Daarom is een zonnewijzer kopen zo leuk. Staat je zonnewijzer op de juiste plek? Maak dan kennis met de oervorm van het klokkijken.

Soorten zonnewijzers

Elmo-dd heeft verschillende zonnewijzers. Op een betonnen voet staat een bolvormige zonnewijzer. Deze betonnen voet is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Net als alle andere betonnen tuinvazen, tuinbeelden, fonteinen, enz. zijn de kleuren wit (standaard), antiekgrijs, antiekroze, zandsteen, terracotta en blauwsteen mogelijk.

Een zonnewijzer installeren

Het gebruik van de zon als tijdmeetinstrument is duizenden jaren oud. De oudste zonnewijzer dateert uit 1500 v. Chr. uit het oude Egypte.  Het leuke van een zonnewijzer is dat je hem eenvoudig zelf in je tuin kan plaatsen. Zorg er wel voor dat hij op een zonnige plaats staat, want we hebben schaduw nodig om de tijd te kunnen aflezen.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment …

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
Geen verzendkosten bij orders vanaf €600*
 Uniek assortiment!

* uitgezonderd lengtetransport vanaf 1.00m.

* uitgezonderd Barren.

* uitgezonderd de Wadden eilanden en buiten Nederland.

Veilig betalen

Heeft u vragen?