Waterput kopen bij Elmo Dreams & Deco

Bij Elmo-dd bent u aan het juiste adres wanneer het om een waterput kopen gaat. In eerste instantie dient de waterput als tuindecoratie, natuurlijk kunt u deze ook gebruiken voor irrigatie en sproeien. De sierputten worden vervaardigd in Frankrijk en zijn gemaakt van wintervast beton. De betonnen waterputten zijn allen voorzien van sierwerk. Er zijn verschillende uitvoeringen.

Op zoek naar een sierwaterput? Hieronder treft u het aanbod van Elmo-dd aan. Kijk rustig rond en maak uw keuze om vervolgens uw waterput te bestellen. Mocht u er niet uitkomen, kunt u ons altijd vragen om advies. Een waterput kopen doet u bij Elmo-dd!

Oude- en nieuwe waterputten gemaakt van zandsteen of beton.

Ze geven een leuke en een beetje geheimzinnige sfeer in uw tuin. Wintervast beton is standaard in Wit uitgevoerd. Mogelijke kleuren: Antiekgrijs, Antiekroze,Terracotta, Blauwsteen of Zandsteen ( extra 15%) Prijzen zijn incl.BTW. Prijswijzigingen en fouten zijn voorbehouden.

Levering van waterputten

Werkwijze bestelling: 1. Klik op ‘in de winkelwagen’ 2. U betaalt met Ideal of Visa. 3. U haalt het artikel op of wij leveren het af (gewenste keuze aanvinken) Tuinbeelden, Vazen etc. worden voor U gemaakt, hier geldt een levertijd voor.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment …

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
Geen verzendkosten bij orders vanaf €600*
 Uniek assortiment!

* uitgezonderd lengtetransport vanaf 1.00m.

* uitgezonderd Barren.

* uitgezonderd de Wadden eilanden en buiten Nederland.

Veilig betalen

Heeft u vragen?