Tuinvazen koop je bij Elmo-dd.nl

Op de buitenterrein van Elmo Dreams & Deco staan diverse tuinpotten en tuinvazen opgesteld. De grote tuinvazen zijn beschikbaar in verschillende materialen. Met name de betonnen vazen zijn erg populair. De betonnen vazen worden veelal aangeboden in combinatie met een betonnen sokkel. De antieke vazen kunnen worden voorzien van mooie bloemstukken, maar ook zonder dit extraatje zijn ze al een mooie aanvulling in de tuin. De tuinvazen zijn vaak ook dusdanig afgewerkt dat ze gerust als siervazen mogen worden gebruikt.

Stenen tuinpotten

De kleine en grote tuinpotten zijn ook voornamelijk beschikbaar in stenen en gietijzeren uitvoeringen. Het grootste deel van onze buitenpotten is toch wel de stenen variant in de vorm van grote stenen tuinpotten, plantenbakken of bloempotten. Sommige van deze antieke potten zijn een voorstelling an sich met zeer gedetailleerde tekeningen, kleuren en bewerkingen.

Hieronder enkele voorbeelden van grote en kleine tuinvazen en tuinpotten.

vaas met blaadjes B-02080

Tuinvaas met blaadjes en geribde rand B-02080

vaas met rozen en kindjes en sokkel

Tuinvaas met rozen en kindjes B-02156 en sokkel B-03011

Tuinvazen liever los, op een sokkel of met zuil?

De sierlijke tuinvazen en tuinpotten hebben op zichzelf vaak al een mooi aangezicht. U kunt er echter ook voor kiezen om deze te combineren met een sokkel of zuil. Zo wordt de vaas of pot letterlijk op een voetstuk geplaatst en is deze op ooghoogte te bekijken. De vorm en afmeting van een kan hierbij erg verschillen. Veel gemaakte combinaties zijn een gietijzeren tuinvaas op sokkel en stenen tuinpot op zuil. Welke combinatie heeft uw voorkeur?

Waarom tuinvazen kopen bij Elmo?

Elmo heeft een grote collectie van meer dan 140 tuinpotten en tuinvazen in alle soorten en maten. Het zijn kleine en grote betonnen potten en fraaie gietijzeren vazen voor buiten. Deze zijn los of als verkrijgbaar of als set. Veelal worden de potten en vazen gebruikt ter decoratie in tuinen of parken. Ook kunt u bij ons terecht voor andere tuinaccessoires, zoals tuinbeelden, ornamenten, fonteinen en tuinmeubels. Ook is er een ruim assortiment antieke bouwmaterialen, meubels en woonaccessoires. Slechts een gedeelte hiervan vindt u online ter inspiratie. Voor het beste advies en complete aanbod kunt u dan ook het beste onze showroom in Beek en Donk bezoeken waar vele tuinartikelen staan opgesteld.

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
 Geen verzendkosten bij orders vanaf €500,-
 Uniek assortiment!

Veilig betalen

Heeft u vragen?