Goedkope Tuinvazen

Op het  buitenterrein van Elmo vind je de mooiste tuinvazen en bloempotten. Ons assortiment bestaat vooral uit betonnen tuinvazen. Maar ook gietijzeren tuinvazen kan je bij ons vinden. Meer dan 140 verschillende potten en vazen voor in de tuin zijn leverbaar. Allemaal zijn ze wintervast en hebben 1 jaar garantie. Bovendien hebben alle vazen laagste prijs garantie. Kortom, we hebben een kwalitatief perfecte aanbieding en kunnen de tuinvazen tegen de laagste prijs leveren.

Niet alleen betonnen vazen, maar ook voor goedkope sokkels of zuilen zijn leverbaar. Al deze artikelen zijn leverbaar in 5 verschillende kleuren. De standaard kleur is wit en daarnaast hebben we antiek grijs, terracotta, blauwsteen en zandsteen als kleur. De nieuwste (heel mooie) kleurvariant is antiek roze. Vooral bij klassieke modellen is dit een heel mooie kleur.

Stenen tuinvazen

De grotere vazen zijn allemaal voorzien van een slimme waterdoorvoer. Zo wordt het overtollige regenwater afgevoerd. Hierdoor krijgen de planten niet teveel water. Maar bovendien zorgt dit er ook voor dat bij vorst de kans op barsten minder wordt.

vaas met blaadjes B-02080

Tuinvaas met blaadjes en geribde rand B-02080

vaas met rozen en kindjes en sokkel

Tuinvaas met rozen en kindjes B-02156 en sokkel B-03011

Tuinvazen liever los, op een sokkel of met zuil?

De sierlijke tuinvazen en tuinpotten hebben op zichzelf vaak al een mooi aangezicht. U kunt er echter ook voor kiezen om deze te combineren met een sokkel of zuil. Zo wordt de vaas of pot letterlijk op een voetstuk geplaatst en is deze op ooghoogte te bekijken. De vorm en afmeting van een kan hierbij erg verschillen. Veel gemaakte combinaties zijn een gietijzeren tuinvaas op sokkel en stenen tuinpot op zuil. Welke combinatie heeft uw voorkeur?

Waarom tuinvazen kopen bij Elmo?

Elmo heeft een grote collectie van meer dan 140 tuinpotten en tuinvazen in alle soorten en maten. Het zijn kleine en grote betonnen potten en fraaie gietijzeren vazen voor buiten. Deze zijn los of als verkrijgbaar of als set. Veelal worden de potten en vazen gebruikt ter decoratie in tuinen of parken. Ook kunt u bij ons terecht voor andere tuinaccessoires, zoals tuinbeelden, ornamenten, fonteinen en tuinmeubels. Ook is er een ruim assortiment antieke bouwmaterialen, meubels en woonaccessoires. Slechts een gedeelte hiervan vindt u online ter inspiratie. Voor het beste advies en complete aanbod kunt u dan ook het beste onze showroom in Beek en Donk bezoeken waar vele tuinartikelen staan opgesteld.

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
 Geen verzendkosten bij orders vanaf €500,-
 Uniek assortiment!

Veilig betalen

Heeft u vragen?