Tuinbeelden kopen van mensen, dieren of fantasie

Naast een tuinvaas of fontein is met name een passend tuinbeeld een sieraad voor jouw tuin. Waar anders dan bij Elmo zul je zeker slagen in jouw zoektocht naar mooie tuindecoratie. Zo hebben wij meer dan 140 verschillende tuinbeelden in ons assortiment. En deze zijn ook nog leverbaar in 6 verschillende kleuren. ga gerust kijken bij onze collega’s. maar ik beloof je dat je nergens een groter assortiment zult aantreffen en ook wet ik zeker dat onze kwaliteit de beste is die u kunt vinden. Als kers op de taart geven wij u onze bekende laagste prijsgarantie.

Hoe krijgen wij dit voor elkaar? Wij hebben een vaste  en exclusieve partner gevonden in Europa die ons de allerbeste kwaliteit levert tegen een heel scherpe prijs. Daarbij houden wij onze voorraden zo laag mogelijk en zo zorgen wij ervoor dat onze prijzen altijd de laagste zijn.

Tuinbeelden kopen in verschillende kleuren

Deze formule heeft ook zijn beperkingen. Doordat we de voorraad laag willen houden, kunnen we niet alles meteen leveren. Dit duurt meestal 4 – 8 weken.

Deze film kunt u ook bekijken op youtube

Als u bij ons komt kijken dan kunnen we u de verschillende kleuren tonen t.w: Wit – Antiekgrijs – Antiekroze- Terracotta – Blauwsteen – Zandsteen. Wit is de standaard kleur. De andere 5 kleuren hebben een meerprijs van 15%. Deze kleur wordt in het cement meegegoten. Als de tuinvaas bij ons is binnengekomen dan geven we een belletje en u kunt hem komen ophalen of wij komen hem brengen. Transport is gratis als de aankoop boven € 600 is geweest. Daaronder zijn de transportkosten € 60 in Nederland  (uitgezonderd Waddeneilanden) en België €85.

Je kan bij ons dus rekenen op:

  • Het grootste assortiment
  • De goedkoopste tuinbeelden
  • De beste kwaliteit
  • Eigen transport

Tuinbeeld op sokkel monteren en vastzetten

tuinbeeld kopen

Van de 140 beelden zijn er verschillende echt levensgroot. Deze hebben meestal geen sokkel of verhoging nodig. Maar we hebben ook kleinere afmetingen en deze kunnen bijvoorbeeld tussen struiken staan. Hiervoor hebben we een mooi assortiment sokkels (consoles) die perfect passen onder elk beeld. En natuurlijk zijn deze sokkels in dezelfde kleur leverbaar als het gekozen beeld.

Om ervoor te zorgen dat de verbinding tussen beeld en sokkel optimaal is verkopen we speciale bruislijm (voor koker/lijmpistool) die tegen vorst bestand is. Zo staan de tuinbeelden veilig op hun plaats. Dus wil je een tuinbeeld kopen dan helpen we je graag.

tuinbeeld kopen bij Elmo

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
Geen verzendkosten bij orders vanaf €600*
 Uniek assortiment!

* uitgezonderd lengtetransport vanaf 1.00m.

* uitgezonderd Barren.

* uitgezonderd de Wadden eilanden en buiten Nederland.

Veilig betalen

Heeft u vragen?