IJzeren hekwerk, tuinhekwerk en sierhekwerk koop je bij Elmo

Elmo-dd.nl is de online webshop voor het kopen van uw ijzeren hekwerk, sierhekwerken en tuinhekwerken op maat. Wij leveren kwaliteit ijzeren hekwerk welke aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo gebruiken wij hoogwaardige materialen en indien nodig dubbele coating ter bescherming.

Sierhekwerk en poorten kopen bij Elmo

Elmo-dd.nl zoekt stad en land af naar mooie antieke hekwerken en sierhekwerken.  Daarvoor gaan wij naar verschillende delen van de wereld zoals Frankrijk en Italië. Hier halen wij een grote verscheidenheid aan mooie hekken en poorten. Hieronder enkele voorbeelden van een ijzeren hekwerk.

Ijzeren hekwerk Ijzeren hekwerk kopen

Een hekwerk van ijzer is een mooie afscheiding van je terrein

Een poort heeft als functie om ongewenst bezoek buiten te houden of om de hond juist binnen te houden. Maar daarom hoeft een poort niet alleen strak en saai te zijn. Bij ons vind je een een mooie verzameling aan antiek hekwerk en poorten. Er kan eenvoudig een slot in worden verwerkt. De hekken en poorten zijn afkomstig uit oude landhuizen en villa’s. We kopen ze direct van de huiseigenaren of gaan grote antiekbeurzen af. Waar we op zoek gaan naar de mooiste exemplaren. Zo’n klassieke ijzeren hekwerk kan ook prachtig bij een moderne woning staan. Het contrast tussen oud en nieuw zorgt er voor dat uw oprit of erf een stukje status krijgt.

Wat ook erg mooi staat in je tuin is een enkel hekwerk dat tegen de muur of schutting is geplaatst. Hier kan een schitterende rozenstruik, clematis of hedera worden geplaatst.

Hekken kosten  € 100 per m². Eventueel kunnen we ook de palen erbij leveren.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment …

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
 Geen verzendkosten bij orders vanaf €500,-
 Uniek assortiment!

Veilig betalen

Heeft u vragen?