Ijzeren hekwerk, tuinhekwerk en sierhekwerk koop je bij Elmo

elmo-dd.nl is de online webshop voor het kopen van uw ijzeren hekwerk, sierhekwerken en tuinhekwerken op maat. Wij leveren kwaliteit ijzeren hekwerk welke aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo gebruiken wij hoogwaardige materialen en indien nodig dubbele coating ter bescherming.

IJzeren hekwerk en (sier) poorten kopen bij Elmo

Elmo-dd.nl is de online webshop voor het kopen van uw antieke hekwerken en sierhekwerken.  Uit verschillende delen van de wereld zoals Frankrijk en Italië halen wij een grote verscheidenheid aan mooie hekken en poorten.

Ijzeren hekwerk

Een ijzeren hekwerk is een slimme manier om jouw perceel af te scheiden.

Een poort om ongewenst bezoek buiten te houden of om de hond juist binnen te houden. Een poort naast het huis is reuzehandig. Bovendien ziet het er ook nog eens mooi uit. Er kan eenvoudig een slot in worden verwerkt. De hekken en poorten zijn afkomstig uit oude landhuizen en villa’s. We kopen ze direct van de huiseigenaars of gaan grote antiekbeurzen af om ze te verzamelen.

Wat ook erg mooi staat in je tuin is een enkel hekwerk dat tegen de muur of schutting is geplaatst. Hier kan een schitterende rozenstruik, clematis of hedera worden geplaatst.

Hekken kosten  € 100 per m². Eventueel kunnen we ook de palen erbij leveren.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment …

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
 Geen verzendkosten bij orders vanaf €500,-
 Uniek assortiment!

Veilig betalen

Heeft u vragen?