Goedkoopste Fonteinen ? Een tuinfontein of waterornament voor u

In een tuin mag een betonnen fontein eigenlijk niet ontbreken. Een fontein geeft speelsheid en beweging waardoor de tuin gaat leven. Buitengeluiden worden naar de achtergrond gedrukt door het gezellige klateren van de waterstralen. Door deze overvloed aan water kunnen ook verschillende tuinbewoners profiteren van deze overdaad. Hierdoor kunnen vogels hun dorst lessen en kunnen insecten op hete dagen verkoeling vinden.

Elmo levert het grootste assortiment  aan waterornamenten. Zoekt u een goedkope fontein ? Wilt u een betonnen fontein bestellen ? kom dan naar we webshop van Elmo Dreams & Deco.  Niet alleen het grootste assortiment (meer dan 120 mooie fonteinen) Maar deze zijn bovendien leverbaar in verschillende kleuren.  Door het stromende water is een fontein een speels waterornament dat net dat beetje extra flair geeft aan uw tuin. Elke professionele of amateur tuinarchitect kan bij elmo de mooiste tuindecoratie vinden.

Betonnen moderne fontein kopen

Bij Elmo-dd hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten en maten betonnen fonteinen. denk hierbij aan formaten van 60 cm tot meer dan 3 meter hoog. De standaard kleur is wit, maar we kunnen daarnaast nog 4 andere kleuren leveren. Alle waterornamenten zijn van de beste kwaliteit die we in Europa konden vinden. Ze zijn allemaal wintervast en daarom geven we ook 1 jaar garantie. Wel even het water eruit laten lopen bij strenge vorst natuurlijk. Een betonnen fontein zorgt voor een mooi evenwicht met al het groen in de tuin. Zo kunt u bij ons een heel strakke moderne tuinfontein kopen of juist één met een sierlijk en kunstzinnig uiterlijk.

Een betonnen waterornament is heel veelzijdig. In de zomermaanden staat de tuinfontein uiteraard garant voor een prachtig uitzicht.  u op uw tuiterras geniet van een mooi uitzicht van het water dat langs de fontein glijdt. In de winter kan het flink vriezen waardoor het niet verstandig is om de fontein aan te hebben staan. Wij adviseren dan ook om in de winter het water uit de schalen te halen en de pomp los te koppelen. Verder zijn onze fonteinen winterhard, hierdoor kunt u ook in de winter genieten van uw prachtige betonnen tuinornament van hoge kwaliteit.

Waterfontein goedkoop en van de beste kwaliteit

Bij Elmo hebben we meer dan 130 verschillende fonteinen in het assortiment. Deze fonteinen zijn leverbaar in 5 verschillende kleurvarianten. Omdat wij u de laagste prijs garanderen heeft dit wel als gevolg dat we niet alles op voorraad kunnen hebben. Op ons grote terrein hebben we meerdere voorbeelden staan van de kleur en kwaliteit zodat u goed kunt bepalen welke kleur u wenst te bestellen. Kortom, op deze website staan de verschillende kleuren: wit (standaard), antiek grijs-, terracotta-, blauwsteen- en zandsteen kleur.

De fonteinen worden gegoten vanuit een mal. Deze mal is standaard en we kunnen daarom geen fontein leveren die iets groter of kleiner is. Daarnaast is een mal flexibel omdat het betonnen afgietsel er tenslotte ook uit moet worden gehaald. Hierdoor zijn de verschillende schalen nooit 100% strak en glad. Bij de opbouw moet hiermee rekening worden gehouden en zal er met lijm of cement tezamen met een waterpas moeten worden gewerkt om het geheel recht te kunnen opbouwen.

Waarom kopen bij Elmo-dd.nl?

 Betrouwbaar online winkelen
Veilig betalen via iDEAL
 Geen verzendkosten bij orders vanaf €500,-
 Uniek assortiment!

Veilig betalen

Heeft u vragen?