Bar kopen? Dat kan bij Elmo Dreams & Deco

Bent u op zoek naar een mooie bar? Dat kan, wij hebben voor ieder wat wils. Een bar is vaak het belangrijkste onderdeel van uw mancave of horeca gelegenheid. Het is daarom goed om te weten welke type bar u het mooiste vind en welke het beste past bij de ruimte die ter beschikking is.

Engelse bar, Luifelbar, Obama bar of Queen bar kopen?

Via de onderstaande referenties laten we u zien welke barren we in reeds hebben mogen plaatsen. Bekijk ook onze facebook pagina bar kopen voor inspiratie. Wilt u meer weten over een project, klik dan op het plaatje en laat u inspireren door de foto’s. Ontdek welke decoratieve accessoires en toebehoren hiervoor verkrijgbaar zijn en zorg dat jij je thuis voelt in je eigen mancave met één van onze barren.

Zowel als particulieren als horeca uitbaters kunnen bij ons terecht. Wij leveren uw huisbar, thuisbar, mancave bar of horeca bar gewoon aan huis of in de kroeg. Om het af te maken kunt u ook gelijk barkrukken, een Heineken David Tapsysteem, dienbladen en bijzettafels kopen. We nemen het vaak in één rit voor u mee.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u advies?
Bel: 0031 (0)492 – 465 093

 

bar kopen